De 3 allermooiste huizen in Nederland

budgettering van je verhuizing
Zo maak je géén budgettering van je verhuizing!
15 mei 2019
Wist jij dit? Dit moet je regelen voordat je verhuist!
15 juli 2019
allermooiste huizen

Allermooiste huizen

De allermooiste huizen. Van die huizen waarvan je denkt, bestaat het echt? Ja, het bestaat echt! De allermooiste huizen zijn ook gelijk de duurste huizen die er zijn, blijkt vaak. Dat houdt ons niet tegen om ze op een rijtje te zetten om even bij weg te dromen! Zie jij jezelf al in één van deze drie wonen? Smaken verschillen natuurlijk, maar wat ons betreft zijn dit drie fantastisch mooie huizen.

Huis nummer 1 in Overveen

Wat dacht je van bovenstaand prachtige landhuis met maar liefst 34 kamers? Als je elkaar nooit wilt tegenkomen, dan is dit de ideale plek… Er zit een trap in uit de 17de eeuw en de hal is bezaaid met rood marmer. Dat noemen we nog eens een spetterende entree. Het leuke is dat dit huis van binnen nog veelal in oorspronkelijke staat is of er zo uit ziet. Het bijgebouw is juist helemaal modern gebouwd:

Huis nummer 2 in Loosdrecht

Het tweede huis is een prachtig, statig huis in Loosdrecht. Je krijgt er een heel landgoed bij (en dat mag ook wel voor die prijs…). In het landgoed ligt zelfs een bos dat helemaal van jou is. Ook krijg je er een tennisbaan bij. Het huis heeft maar liefst 18 kamers.

Allermooiste huizen: huis nummer 3 in Aerdenhout

38.000 vierkante meter en maar liefst 980 vierkante meter woonoppervlakte. Deze villa in Aerdenhout is magnifiek. Er zijn in totaal 37 kamers te vinden. je krijgt er een koetshuis en een Jagthuys bij. De oprijlaan is eigenlijk al zo groot als een gemiddeld huis…

Toch is het als je de foto’s van binnen bekijkt niet heel erg statig, het voelt vrij huiselijk aan. Ruim is het zeker wel, maar het heeft geen hol geluid en het is er ook gezellig ingericht:

Waarschijnlijk moet je nog even blijven dromen van deze huizen… Maar ben je van plan om zelf te verhuizen of laat je dit liever door een team van professionals doen? Het ligt er net even aan hoeveel energie je zelf in de verhuizing wilt steken! Als je het niet fijn vindt om zelf te doen, zorg dan dat je bij Verhuisbedrijf Brabant aanklopt. Zij verzorgen verhuizingen in Breda en Tilburg en omgeving. Vraag van tevoren een offerte aan, zo weet je welke budgettering van je verhuizing je moet opschrijven in een overzicht.