Diensten

Verhuisbedrijf Q&Q is werkzaam in de regio Breda/Tilburg en neemt u al het zware werk uit handen.

Wij bieden naast de reguliere verhuisservice ook een aantal aanvullende diensten aan om een zo compleet mogelijke service te kunnen verlenen.

meubels-monteren

Monteren en demonteren van meubels


Onze verhuisservice is zo compleet mogelijk, u hoeft dus niet zelf met een schroevendraaier aan de slag te gaan om de grotere meubels te demonteren en op een nieuwe plek weer te monteren. Wij verzorgen deze taak graag voor u, waarbij op vakkundige wijze de meubels uit elkaar worden gehaald en met grote zorgvuldigheid weer compleet voor u worden neergezet op de door u uitgekozen plek in uw nieuwe woning.

lampen

Ophangen en verwijderen van lampen


Wanneer u gaat verhuizen wilt u natuurlijk uw lampen meenemen en in uw nieuwe woning zo snel mogelijk gewoon het licht weer aan kunnen doen. Om u de moeite te besparen zelf met een ladder in de weer te moeten, bieden wij u deze service aan. In het gebouw waar u vertrekt, verwijderen wij de lampen die daar nog hangen. Op een nieuwe locatie worden de lampen op uw aanwijzing voor u opgehangen.


wasmachine

Aansluiten van wasmachines


Naast het sjouwwerk komt er nog veel meer kijken bij een verhuizing. Omdat niet iedereen ervaring heeft met het aansluiten van de nodige apparatuur, is het verstandig om dit te laten doen door een ervaren monteur. Niet alleen de wasmachine, maar ook bijvoorbeeld het gasfornuis en andere apparatuur wordt voor u door ons weer netjes aangesloten.

bankmeubels

Ophalen en afleveren van een meubel


Wij bieden niet alleen uitkomst bij een complete verhuizing, maar ook voor de kleinere transportklussen. Wanneer u een nieuw meubel heeft gekocht, bijvoorbeeld via marktplaats of in een winkel, en u bent niet in de gelegenheid dit zelf op te halen, kunnen wij dit voor u ophalen en op de gewenste plaats in afleveren. De meubels worden door ons direct op de juiste plaats in huis neergezet.


milieustraat

Milieustraat service


Bij een verhuizing, maar ook bij bijvoorbeeld een grote schoonmaak, komen er vaak veel spullen tevoorschijn waar u eigenlijk niets meer aan heeft. Deze spullen wilt u natuurlijk niet meeverhuizen naar uw nieuwe woning en daarom brengen wij het voor u naar de milieustraat.

verhuisklaar

Verkoop klaarmaken van huizen


Wanneer u ergens vandaan verhuist, moet u de woning vaak bezemschoon achterlaten voor oplevering. Ook deze dienst wordt door ons volledig verzorgd. Zo heeft u achteraf nergens meer omkijken naar en kunt u zich helemaal concentreren op uw nieuwe woning.