Verhuizers

Verhuizers

Een verhuisbedrijf: Verhuizen is altijd een belangrijke stap in een mensenleven. De meeste mensen zullen die stap een aantal keren nemen. Sommige mensen wat vaker dan anderen maar het is altijd ingrijpend. Niet alleen de woning zal veranderen maar vaak ook de woonomgeving. De route naar het werk veranderd, de school van de kinderen, de winkels waar de boodschappen worden gehaald. Daarbij komt de verhuizing zelf. Alles zal moeten worden ingepakt, gedemonteerd en vervoerd. Op het nieuwe adres alles weer uitgepakt en op de juiste plek gezet. Op zich al een heel project op zich. Verhuizers kunnen de grootste lasten uit handen nemen.

Een verhuisbedrijf: Professionele verhuizersEen verhuisbedrijf

Een verhuizing draait om de verplaatsing van de inboedel van een huishouding. Het volume kan verschillen, van een studentenkamer tot een ruime woning. Het vervoer is daarbij de grootste uitdaging. Professionele verhuizers hebben de juiste middelen om dit vervoer te regelen. Van een verhuislift voor die kamer drie hoog achter, tot een grote verhuiswagen waar alle inboedel veilig in vervoerd kan worden. Omdat volumes verschillen bieden professionele vervoerders diverse vervoersmogelijkheden. Daarbij kan gekozen worden om veel zelf te doen en alleen de grote stukken te laten vervoeren of alles uit te besteden aan het verhuisbedrijf.

Maatwerk in verhuizen

Een verhuisbedrijf kan maatwerk leveren. Er kan een totaalpakket aangeboden worden waarbij de inboedel wordt ingepakt, gedemonteerd, vervoerd, en uitgepakt. Een montageservice zorgt bijvoorbeeld dat de lampen mee verhuizen. Of er kunnen verhuisdozen geleverd worden waar zelf de inboedel in wordt verpakt. Het verhuisbedrijf zorgt voor het vervoer. Ook kan er gekozen worden om alleen de grote stukken te laten verhuizen. De rest wordt dan met eigen vervoer verplaatst. Voor elke verhuizing is er een pakket te kiezen dat bij de omvang en het budget van het project past. Zo is de belangrijke en ingrijpende stap van een verhuizing voor iedereen makkelijk te nemen. Neem contact op met onze adviseurs om de mogelijkheden door te nemen.