Inboedel verhuizen? Kies voor een verhuisbedrijf!

Meubels shoppen
Meubels shoppen, een leuk dagje op stap!
15 februari 2020
meest onbewoonbare plekken
Dit zijn de meest onbewoonbare plekken op aarde
15 april 2020
Inboedel verhuizen

Inboedel verhuizen

Je hebt al tijden dat ene huis op het oog en eindelijk ben jij degene die erin mag gaan wonen. Gefeliciteerd! Een spannendere tijd bestaat bijna niet. Want er moet een hoop geregeld worden voordat je zonder zorgen op de bank een wijntje kunt drinken. Rondkijkend in de huiskamer vraag je je misschien af: hoe ga ik mijn inboedel verhuizen? Hierom kun je beter kiezen voor een verhuisbedrijf!

Efficiënt

Een verhuisbedrijf bespaart je boven alles een hoop tijd en moeite. Zij weten als geen ander hoe je je inboedel efficiënt verhuist! Waar jij de kopjes en de pannen bij je autospullen inpakt, zo schrijft de expert vanuit een verhuisbedrijf op wat er in de doos zit. Bovendien zitten de spullen die bij elkaar horen dan ook echt bij elkaar. Zo raak je niets kwijt tijdens de verhuizing.

Offerte op maat

Als je denkt dat een verhuisbedrijf duur is en altijd hetzelfde rekent, dan heb je het mis. Zodra je een offerte aanvraagt, dan wordt er gekeken naar hoeveel items er moeten worden verhuisd en waar de verhuizing naartoe gaat. Ook telt natuurlijk mee of je zware kasten hebt, of dat er alleen sprake is van wat lichte meubels. Zo betaal je nooit teveel en zo komt niemand voor verrassingen te staan!

Veilig voor jou en je spullen

Experts die bij een verhuisbedrijf werken, zijn dagelijks bezig met dat waar jij misschien al weken tegenop kijkt. Als geen ander snappen zij hoe je bijvoorbeeld moet tillen, waardoor je jezelf niet hoeft te blesseren. Een zware piano of een kast op de verkeerde manier tillen, kost je al gauw je rug. Bij aankomst in je nieuwe huis, moeten sommige spullen op een handige manier naar binnen worden gebracht. Anders kunnen er zaken beschadigd raken, zoals de muur of de vloer. Door je inboedel te verhuizen via een verhuisbedrijf bespaar je dus geld dat je kwijt zou zijn aan eventueel herstelwerk. Bovendien voelt het vertrouwd om dingen uit handen te geven aan experts, niet waar?

Energie voor andere dingen

Je houdt meer energie over voor andere dingen. Dus als je nog veel moet klussen in je nieuwe huis, is dat minder slopend dan dat je eerst nog een verhuizing hebt moeten doen. Zo krijg je na de verhuizing dat huis van je dromen voor elkaar.

Als experts weten wij als geen ander hoe je jouw inboedel verhuist. Geef je spullen samen met je verhuisstress aan ons, dan regelen wij de rest. Neem vrijblijvend even contact met ons op om een offerte op maat voor je maken, dan blijft een verhuizing regelen een peulenschil.