Is jouw huis verkoopklaar? Check het hier!

Je grootouders verhuizen
Je grootouders verhuizen, zo pak je dat aan
15 november 2019
Verhuizen en klusjes
Verhuizen en klusjes? Zo los je dat op
15 januari 2020
huis verkoopklaar

Is jouw huis verkoopklaar?

Het verkopen van je huis is een spannende tijd waar je later vaak met een fijn gevoel aan terug denkt. Die mooie stap maken gaat samen met de moed en kracht om het te durven. Maar als je eenmaal hebt besloten je huis te koop te zetten, hoe weet je dan dat die klaar is om te verkopen? Wij helpen je jouw huis verkoopklaar te maken!

Hoe ziet je huis eruit?

Kijk eerst eens even naar hoe je huis erbij staat. Zijn kleine reparaties gedaan? Is alles goed schoon? Jouw huis krijg je het snelst verkocht als je de felle kleuren en tinten waar jij zo gek op bent toch even wegwerkt. Niet iedereen is gek op een kaasgele kleur achter het bed of de roze kasten in de keuken. Heb je de tuin netjes bijgewerkt? Je hoeft geen groene vingers te hebben maar als de tuin er netjes geharkt en geschoffeld bijligt, dat heeft de potentiële koper in ieder geval het idee dat er aandacht aan is besteed. Ook kan het helpen de tegels even netjes schoon te spuiten. Is de keuken netjes opgeruimd? Vetvlekken en vochtvlekken zijn voor de koper nou niet echt een aantrekkelijk gezicht natuurlijk.

Hoe zou je zelf een huis willen kopen?

Zelf ben je ook ooit een kritische koper geweest die uiteindelijk voor het huis van je dromen heeft gekozen. Begrijp dan ook dat de koper van jouw toekomstige huis even kritisch kan zijn. Leg geen fietsen of andere dingen in de gang. Ook is het fijn als alle sloten niet piepen als je ze omdraait. Dat geldt natuurlijk ook voor keukenkastjes en deurscharnieren. Misschien dat dan een beetje olie kan helpen.

Geen muffe luchtjes!

Je kent toch wel die viezige lucht in een vakantiebungalow? Je went eraan, maar voor een potentiële koper kan het net de doorslag geven het huis niet te kopen of een bod uit te brengen. Zorg voor bijvoorbeeld een glazen potje met geurvloeistof dat via stokjes de kamer in stuift. Die zijn bij veel drogisterijen al voor een leuke prijs te koop en laten het in huis lekker fris ruiken.

Is jouw huis verkoopklaar? Dan helpen wij je graag met het verhuizen van al je persoonlijke spullen. Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte. Tijd om die spannende tijd te laten slagen vind je niet?