Meubels shoppen, een leuk dagje op stap!

Verhuizen en klusjes
Verhuizen en klusjes? Zo los je dat op
15 januari 2020
Inboedel verhuizen
Inboedel verhuizen? Kies voor een verhuisbedrijf!
15 maart 2020
Meubels shoppen

Meubels shoppen

Een dagje winkelen met vrienden of vriendinnen is altijd leuk. Zowel de spanning als je iets in de aanbieding ziet dat je heel erg gaaf vindt, als de ontlading wanneer je achteraf nog even ergens wat gaat eten. Als je net bent verhuisd is meubels shoppen al helemaal een geweldige bezigheid. Want jouw huisje wil je natuurlijk helemaal in jouw stijl en smaak hebben. Zo shop jij de meubels die helemaal bij jouw stijl passen!

Eerst je budget

Voordat je de stad ingaat om jezelf te storten op de meubelmodewereld, is het handig eerst te kijken naar hoeveel je eigenlijk te besteden hebt. Een verhuizing is vaak veel duurder dan je verwacht! Misschien heb je het geld dat je op de rekening hebt staan wel nodig voor andere zaken. Bij een verhuizing regelen komt vaak veel meer kijken dan je denkt.

In welke richting zoek je het?

Omdat, naast het weer, niets zo veranderlijk is als iemands mening, kun je het beste eerst kijken in welke stijlrichting je meubels zoekt. Houd je meer van modern? Dan is je slagingskans vaak groter in warenhuizen. Ga je liever wat meer klassieke of industriële meubels shoppen, zoals een sofa met motief of een tafel van grof geborsteld staal, dan kun je vaak beter in de kleine speciaalzaken terecht.

Internet

De leukste koopjes vind je misschien niet eens in de winkelcentra, maar meer op het internet. Je vindt vaak de beste deals voor de beste prijs. Soms moet je er een eindje voor rijden, maar dan heb je wel wat. Ook gaan regelmatig grote partijen meubels in een bepaalde periode van het jaar massaal in de korting. Denk bijvoorbeeld aan een tuinmeubelset waar in oktober niemand meer voor shopt!

Gekocht, en dan?

Door de stad zeulen met een flinke stoel onder je arm wordt hem misschien de eerste paar meter, maar daarna zie je het toch echt niet zitten om ermee de trein in gaan. Kijk of je je auto in de buurt kunt parkeren of zorg voor vervoer naar huis. Anders bezorgt alles alleen maar een hoop stress en het is zonde om zo’n leuke dag daarmee af te sluiten.

Wij weten als geen ander hoe je een verhuizing aan moet pakken. Kan je niet wachten op het moment om meubels te shoppen maar ben je nog niet verhuisd? Neem dan contact met ons op en wij regelen de rest!