Over Q&Q

Q&Q Verhuisservice

Q&Q is een verhuisbedrijf, dat al sinds 2001 een professionele verhuisservice biedt bij de kleinere en grote verhuizingen. Wij werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten in en rond de regio Breda en Tilburg. Q&Q is erg flexibel en de uitvoering van onze taken is volledig aanpasbaar naar uw wensen. Het is tenslotte uw verhuizing!

Prettige ervaring

Q&Q verhuisservice ontlast u als klant volledig tijdens de zware taak van een verhuizing. Daarnaast zorgen wij voor een gezellige ervaring, waardoor uw verhuizing vooral een prettige ervaring voor u zal worden. Al de zware taken worden u zoveel mogelijk uit handen genomen en met onze aanvullende dienstverlening in de kleinere klusjes, heeft u daar zelf helemaal geen omkijken meer naar.

Vast team

Q&Q is een klein bedrijf met een vast team van mensen. Wij werken dus niet met uitzendkrachten en we zijn dan ook allemaal optimaal op elkaar ingespeeld. Dit zorgt ervoor dat wij ten alle tijden kwaliteit en vertrouwen kunnen garanderen. De verhuizers komen tenslotte bij u over de vloer en moeten met de grootste zorg omgaan met dierbare en kostbare spullen.

Diensten

Alles wordt met grote zorg voor u ingepakt in dekens en wikkelfolie, tenzij u dit liever anders ziet natuurlijk. Daarnaast leveren wij ook een tal van andere diensten die komen kijken bij de verhuizing, zoals het monteren en demonteren van meubels, het ophangen en verwijderen van lampen, aansluiten van de wasmachine en een speciale milieustraat service.