Snel verhuizen, met deze 6 manieren lukt het wel!

de voor-en nadelen van verhuizen
Dit zijn de voor-en nadelen van verhuizen!
15 mei 2020
De mooiste wijken van Nederland
De mooiste wijken van Nederland, hier zijn ze
15 juli 2020
Snel verhuizen

Verhuizen als Speedy Conzales

Eindelijk heb je een akkoord op jouw bod voor dat ene droomhuis of hoor je dat je een overeenstemming hebt met een verhuurder. Dat kan maar één ding betekenen: verhuizen! Nog ietwat beduusd en vol ongeloof kijk je rond in de huiskamer en vraag je je af hoe je de inboedel nou zo efficiënt en snel mogelijk verhuist. Wij helpen je een handje met deze tips die snel verhuizen een peulenschil maken.

Voorbereiding

Het klinkt misschien cliché, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Koop bijvoorbeeld stevige dozen en test of die een paar boeken kunnen houden. Ook is het handig alvast alle administratieve zaken te regelen zoals het veranderen van je adres zodat alles alvast goed staat. Doe dat wel wanneer je al de sleutel hebt gekregen van je nieuwe paleisje natuurlijk.

Trommel je vrienden op

Vele handen maken licht werk. Bij snel verhuizen is dat niet anders. En je hebt niet alleen je sterke vrienden nodig hoor. Je hebt ook de vrienden nodig die strategisch zijn, snappen wat wel of niet in een doos past en inzicht hebben in hoe iets in de verhuiswagen moet worden geladen.

Creëer overzicht

Niets is zo erg als verhuizen zonder dat je weet waar je aan toe bent. Dan zit je namelijk constant in de stress omdat je geen overzicht kan bewaren. Pak dus alle spullen die bij elkaar horen in dezelfde doos en zet er even op wat er in zit. Dan kun je bij aankomst in je nieuwe stulp zonder te kijken de doos al neerzetten waar de spulletjes moeten komen.

Maak een planning

Niet iedereen is zo strak en geordend. Wees vooral jezelf natuurlijk, maar probeer wel een planning te maken. Dat hoeft heus niet zo complex te zijn met complete timetables. Zorg er alleen wel voor dat je weet hoe laat de verhuiswagen komt, wanneer je wil lunchen, wanneer je wat klaar wil hebben en hoeveel mensen je denkt nodig te hebben. Dat vinden je vrienden ook wel fijn om te weten!

Prioriteiten stellen

Zoals we al zeiden, de één is de ander niet. Maar als je probeert prioriteiten te stellen door bijvoorbeeld de zware spullen alvast de eerste dag te brengen en later de wat kleinere breekbare spullen, dan houd je de snelheid erin.

Een verhuisbedrijf

Met een verhuisbedrijf scheelt het je een hoop tijd maar boven alles ook veel moeite om je inboedel te verhuizen. Een verhuisservice heeft immers jarenlange ervaring in hetgeen waar jij nu zo enorm tegenop ziet. Breekbare spullen worden voor je op een veilige manier ingepakt en vervoerd en meubels worden zorgvuldig uit elkaar gehaald. Benieuwd? Ervaar het zelf en vraag vrijblijvend een offerte op!