Ik verhuis nooit meer zelf!

tips verhuizen
Hoe doe je het het best; Verhuizen vijf onmisbare tips
10 juli 2018
internationaal verhuizen
Internationaal verhuizen
14 september 2018
verhuis nooit meer zelf

Ik verhuis nooit meer zelf!

Wat is een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf is een bedrijf dat jouw inboedel voor je verhuist. Meestal gebeurt dit met een vrachtwagen. Soms gebruikt het bedrijf ook een bakwagen voor het vervoer van meubels en andere spullen. Voor deze dienst vraagt een verhuisbedrijf natuurlijk een vergoeding. Het is echter voordeliger dan meerdere keren heen en terug rijden met een auto. Verhuis daarom niet meer zelf! Daarnaast zijn er ook nog andere voordelen van het inschakelen van een verhuisbedrijf. Voorbeelden hiervan zijn het voorkomen van verhuisstress en hulp bij inrichten. Deze zullen hieronder uitgebreid worden beschreven.

Kosten van spullen vervoeren

Zoals hierboven al vermeld werd, is het minder voordelig wanneer je jouw spullen zelf verhuist. Dit komt omdat een auto en aanhangwagen niet genoeg laadruimte hebben. Je moet daarom dus meerdere keren heen en terug reizen om al jouw spullen te vervoeren. Een verhuisbedrijf maakt nogmaals gebruik van vrachtwagens en bakwagens. Dit biedt te mogelijkheid om de gehele inboedel in een keer naar de nieuwe woning te brengen. Het verschil in kosten is dat het jouw geen brandstof kost. In plaats daarvan hoef je alleen een relatief goedkopere vergoeding aan het verhuisbedrijf te betalen.

Verhuis zonder stress

Een verhuisbedrijf inschakelen neemt ook erg veel stress weg tijdens het verhuizen. Verhuizers kijken namelijk altijd na of zij geen kamer of opslagkast gemist hebben. Zo heb jij de garantie dat alles meegaat naar de nieuwe woning. Het enige dat je zelf hoeft te doen is zorgen dat ook werkelijk alle spullen zijn ingepakt. Op deze manier kun jij je focussen op andere belangrijke dingen. Voorbeelden zijn het verhuizen van je huisdier, bedenken van de inrichting en organisatie van een housewarming. Het laatste voordeel is dat professionele verhuizers je zelfs kunnen helpen met inrichten.

Professionele verhuizers

Het kan zijn dat je al helemaal zeker weet hoe je je huis wil inrichten. In dit geval kunnen verhuizers jouw meubels meteen op de juiste plek neerzetten. Je hoeft er ook niet bang voor te zijn dat zij spullen of meubels beschadigen. Het is namelijk hun vak om dit juist niet te doen. Zij hebben genoeg ervaring om jouw inboedel heelhuids op de juiste plek te krijgen. Ook al moeten zij hiervoor smalle en steile trappen beklimmen. Ook spullen met een katrol omhoog hijsen, zodat deze door een raam het huis binnenkomen in geen probleem. Verhuis nooit meer zelf en schakel een verhuisbedrijf in!