Verhuisd, en nu?

Zijn je spullen tijdens een verhuizing verzekerd
Zijn je spullen tijdens een verhuizing verzekerd?
15 januari 2019
verhuizen met kinderen
5 tips voor verhuizen met kinderen
20 maart 2019
Verhuisd en nu

Na het vinden van een perfect huis

Dus je hebt eindelijk het perfecte huis gevonden. Het koop- of huurcontract is getekend, de vloer ligt er en de muren zijn netjes afgewerkt. Je bent eigenlijk zo goed als verhuisd. Dan is er een belangrijke zaak die nog gedaan moet worden. Het overhuizen natuurlijk! Je kunt namelijk niet intrekken in een nieuwe woning zonder dat de meubels er staan. Hiervoor kun je het beste een verhuisbedrijf inhuren. Dat scheelt heen en weer reizen voor de inboedel. En bovendien is kost het erg veel moeite om met je spullen te gaan sjouwen.

Je bent toch verhuisd? Hoe zit het nou met de inrichting?

Verhuizers zijn er in gespecialiseerd om meubilair te verhuizen. Zij doen dit tegenover een relatief kleine vergoeding en zij zorgen dat het goed gebeurt. Enkele voordelen hiervan zijn dat zij jouw spullen niet zullen beschadigen. Ook zal dit niet gebeuren met het nieuwe huis. Je hoeft daarom absoluut niet bang te zijn voor krassen op de vloer of deuken in de muur. Bovendien hoef je niet zelf met jouw zware meubels te gaan lopen sjouwen en bespaar je autobrandstof. Jij hoeft dan alleen te bepalen waar alles hoort te staan. De verhuizers zullen zorgen voor het neerzetten van jouw meubilair! Hierna ben je op zich klaar om in je nieuwe woning te gaan wonen. Dus wat komt er daarna eigenlijk?

Wat gebeurt er eigenlijk met de tuin?

Naast het inrichten van het huis zelf is er kans dat je ook nog een tuin hebt die gedaan moet worden. En met een beetje pech is dit nog een beste klus. Als eerste is het in dat geval verstandig om te bedenken hoe jouw droom tuin er uit ziet. Houd je meer van strak en modern? Dan is het verstandig om voor stenen te gaan. De mensen met groene vingers kunnen een moestuin in de tuin maken. Mensen met veel tuinmeubelen kunnen ook in dit geval een verhuisbedrijf inschakelen voor de inrichting van hun tuin.

Verhuizers nodig? Neem contact met ons op!

Ben je er na deze uitleg van overtuigd een verhuisbedrijf in te huren? En woon je in de provincie Noord-Brabant? Neem dan contact op met Q & Q verhuisservice. Onze gegevens kun je verkrijgen door rechts bovenaan de webpagina op het kopje ‘contact’ te klikken. Wij verhuizen jouw zware spullen professioneel en uiterst voorzichtig. Een nieuw huis compleet naar jouw wensen én goed over verhuisd… Wat wil je nog meer?