Verhuizen en klusjes? Zo los je dat op

huis verkoopklaar
Is jouw huis verkoopklaar? Check het hier!
15 december 2019
Meubels shoppen
Meubels shoppen, een leuk dagje op stap!
15 februari 2020
Verhuizen en klusjes

Verhuizen en klusjes

Het is bijna zover! De verhuizing is in zicht en je hebt de sleutels van je nieuwe huis gekregen. Het is zeker geen uitzondering dat je geen kant en klaar huis krijgt opgeleverd waar je al je meubels zo in kunt schuiven. Maar als er zoveel gedaan moet worden en je zelf niet zo handig bent, hoe pak je dat dan aan? Verhuizen en klusjes opknappen doe je zo!

Verzamel je vrienden

Niets is zo fijn als het hebben van vrienden. Maar het is nog fijner om hándige vrienden te hebben. Die zouden je vrienden niet zijn als ze je niet graag zouden willen helpen met het verhuizen en klusjes die in het nieuwe huis gedaan moeten worden. Oriënteer goed waar iedereen in uitblinkt en maak een planning. Zeker als je veel handige vrienden hebt is het onmogelijk ze allemaal op één dag langs te laten komen. Misschien maar beter ook voordat je elkaar alleen maar in de weg loopt. En als het klussen er na een lange en moeizame strijd eindelijk opzit, geef je ze een leuk bedankje mee waarvan je weet dat zij daar blij mee zijn.

De professionals

Wat nou als er helemaal geen handige vrienden zijn of dat niemand tijd heeft? Dan kan een verhuisbedrijf je helpen verhuizen en klusjes van je overnemen. Denk aan bijvoorbeeld het demonteren en monteren van meubels, het aansluiten van een wasmachine of het aan de praat krijgen van de verlichting. Een servicegericht verhuisbedrijf zet dus niet gewoon je spullen neer en vertrekt dan weer, maar helpt je echt zoveel als ze kunnen met deze spannende tijd die voor je ligt!

Het verkoopklaar maken van je huis

Een huis verkopen kan een aardige opgave zijn. Sommige starterswoningen zijn binnen een dag onder bod en sommige woningen blijven maanden bij de makelaar. Als het eindelijk zover is dat je de sleutels uit handen kan geven, is het natuurlijk fijn dat de woning zo verkoopklaar als mogelijk kan worden overgedragen. Wist je dat een verhuisbedrijf je zelfs dáár mee kan helpen? Oude meubels brengen ze graag naar de milieustraat zodat je er zelf niet mee hoeft te zeulen. Zo kan je zorgeloos over naar je nieuwe plek en is een verhuizing regelen een peulenschil.

Wij als verhuisbedrijf zien elke verhuizing van onze klanten weer als een nieuw avontuur. Elke verhuizing is tenslotte anders. Wil je weten welke diensten wij naast het verhuizen kunnen leveren? Neem vrijblijvend contact met ons op!