Verhuizers inschakelen of niet?

verhuiskosten
Besparen op je verhuiskosten
1 januari 2018
tips voor uitpakken uitgelichte afbeelding
5 handige tips voor uitpakken
15 maart 2018
moving-out

Verhuizers inschakelen of niet?

Verhuizen is een spannende gebeurtenis, maar ook één waar heel wat bij komt kijken. Zeker als je wil dat alles vlot en veilig verloopt, is het belangrijk te vertrouwen op professionele hulp bij je verhuizing.

Maar is het nu écht de moeite waard om verhuizers in te schakelen? Wat meer informatie over de voordelen van een verhuizer is hier wel van belang!

Waarom beroep doen op een verhuizer?

Vaak denken mensen dat verhuizen helemaal niet zo moeilijk is, zolang je het een beetje slim aanpakt. Tot het moment daar is van de verhuizing en men eigenlijk niet zo goed weet wat eerst te doen, hoe het moet en wat de risico’s zijn. Dan wordt al snel duidelijk hoe waardevol een professionele verhuizer is. Het volgende overzicht bewijst dat!

1. Veiligheid eerst

Eerst en vooral gaat een verhuizer veilig en slim te werk, waardoor zowel de inboedel als de woning zelf niet beschadigd worden. Met kasten, zetels en andere zware objecten zeulen brengt immers heel wat risico’s met zich mee – die zelfs heel wat kunnen kosten. Doe je beroep op een verhuizer, dan is dat risico zo goed als onbestaande!

2. Vlot en efficiënt verhuizen

Een gevolg van die veilige aanpak is dat de verhuizing ook veel sneller en beter gaat. Vaak neemt een verhuizing dagen in beslag, en nog veel langer als je beslist alles zelf te doen. Dankzij de experts van het verhuisteam dat over speciale voertuigen en bevestigingsmaterialen beschikt, wordt het echter veel eenvoudiger!

3. Een goede inrichting van de nieuwe woning

Een verhuisteam houdt zich echter niet alleen bezig met het inladen en vervoeren van de inboedel; ook het inrichten van de nieuwe woning behoort tot het takenpakket. Doe je beroep op een specialist, dan hoef je je dus zelf geen zorgen te maken over de plaatsing van die zware meubels!