Wist jij dit? Dit moet je regelen voordat je verhuist!

allermooiste huizen
De 3 allermooiste huizen in Nederland
15 juni 2019
Drie dingen die niet mag vergeten tijdens de verhuizing
20 augustus 2019

Voordat je verhuist

Het moment is daar, je gaat verhuizen! Maar voordat je verhuist, moet je zeker nog een aantal zaken regelen. Misschien staan sommige dingen al op het lijstje van wat je nog moet doen. Het is altijd goed om even een dubbelcheck te hebben. Zo kom je niet voor verrassingen te staan voordat je verhuist. Verhuizen kan al stress genoeg opleveren… Lees je mee?

Waarschijnlijk begon je hoofd al een beetje te tollen, zodra je wist dat je ging verhuizen. Dit moet gebeuren, dat moet gedaan worden. Er zijn ontzettend veel dingen! Enkele dingen moet je sowieso geregeld hebben. Denk aan het opzeggen van de huur van je oude huis. Of misschien moet je je oude huis wel verkopen. Je moet denken aan welke spullen je gaat overnemen van de oude bewoners of welke spullen je sowieso nog moet aanschaffen om alles een beetje leefbaar te maken in je nieuwe huis. Zorg dat je het gas en elektra afsluit in je nieuwe woning voordat je verhuist.

Geef het door

Dan komt het volgende puntje. Je hebt bovenstaande op de lijst staan. Dan is het nu handig om iedereen in te lichten over de verhuizing. En dan hebben we het niet eens over het doorgeven van het nieuwe adres aan je familie en vrienden… Het gaat dan voornamelijk om het doorgeven van je nieuwe adres aan alle instanties! De gemeente, werkgever(s), huisarts, tandarts, bedrijven waarbij je een abonnement hebt op een tijdschrift of krant. En ga zo maar door! Maak een heldere lijst hiervan en zorg dat je je nieuwe adres doorgeeft aan elke instantie.

De dag van de verhuizing

Het moment is daar, de dag van de verhuizing! Als je alles goed hebt voorbereid zul je minder stress hebben op deze dag. Ga je lijstje af en zorg dat alles afgevinkt kan worden. Heb je waarschijnlijk hulp nodig bij de verhuizing zelf? Dan is het zeker wijsheid om een verhuisbedrijf in te huren die je hierbij kan helpen. Bij verhuisbedrijf Brabant zit je goed. Verhuisbedrijf Brabant heeft jarenlange ervaring in verhuizingen en kan van tevoren met je meedenken wat er allemaal moet gebeuren. Zo sta je er niet alleen voor. Kijk wat ze voor jou kunnen betekenen.