Zo kun je goedkoop je nieuwe woning inrichten!

Snel monteren en demonteren
Snel monteren en demonteren, zo doe je dat!
10 augustus 2020
resources
29 augustus 2022
Goedkoop je nieuwe woning inrichten

Aan de slag met je nieuwe stap

Een huis kopen of gaan huren, je spullen vervolgens inpakken en verhuizen is een grote stap in je leven. Het kan even aanvoelen als flink wat geregel, of je nou een starter bent of dat je al aardig wat woningen hebt versleten. Omdat een verhuizing op zichzelf al aardig prijzig is, wil je natuurlijk goedkoop je nieuwe woning inrichten. Wij helpen je graag op weg!

Trommel je vrienden op

Vrienden heb je voor het leven. Sommige lang, sommige minder lang. Hoe fijn is het dan dat ze je even helpen met je verhuizing? Super fijn natuurlijk en een goedkope oplossing. Maak een schema wanneer iemand komt helpen zodat je zeker weet dat alles ook verhuisd is op het moment dat je verhuisd moet zijn. Het nadeel is dat niet iedereen even handig is in het verhuizen van spullen. Wil je goedkoop je nieuwe woning inrichten, dan moet je wel zeker weten dat er geen schade wordt veroorzaakt, anders ben je alsnog duurder uit.

Nieuwe spullen nodig? Mooi tweedehandsje!

Hoe woonklaar je de woning ook koopt of opgeleverd krijgt, je hebt altijd wel wat nieuwe spullen nodig. Een nieuwe kast of ineens passen de lampen die je had niet meer in de stijl woning waar je nu naartoe gaat. Je portemonnee kan het zwaar te verduren krijgen. Maar dat hoeft niet perse zo te zijn. Je hoeft niet alles spiksplinternieuw te kopen. Op vele sites kun je geweldige tweedehands spullen kopen van particulieren die er klaar mee zijn, maar die nog goed te gebruiken zijn. Sommige spullen worden zelfs gratis weggegeven! Het is het dus altijd even waard van te voren goed op internet rond te speuren om te kijken of je een koopje op de kop kunt tikken.

Verhuisbedrijf inhuren

Wat misschien nog wel een beste tip kan zijn, is het inhuren van een verhuisbedrijf. Dat komt omdat die je flink wat tijd en moeite kunnen besparen. Een verhuisbedrijf heeft de handigheid om je oude spullen bij je oude woning razendsnel te demonteren, efficiënt te verhuizen en bij je nieuwe woning in rap tempo weer te monteren. Zo staan je meubels en overige inrichting in één keer schadevrij op de goede plek.

Laat een verhuizing regelen geen beer op de weg zijn. Wij helpen je graag op weg en brengen je een passende offerte aan de hand van jouw situatie. Neem vrijblijvend even met ons contact op en wordt verrast door de gemakken van een verhuisbedrijf!