Experts jouw zware spullen laten verhuizen

verhuisvergoeding bij renovatie
Renovatie? Dan heb je recht op een verhuisvergoeding
14 oktober 2018
Zijn je spullen tijdens een verhuizing verzekerd
Zijn je spullen tijdens een verhuizing verzekerd?
15 januari 2019
zware spullen verhuizen

Experts jouw zware spullen laten verhuizen

De zware spullen in jou inventaris

Iedereen heeft wel zware meubels in huis staan. In feite, bestaat het grootste deel van de gemiddelde inboedel uit zware spullen. Meestal zijn dit bedden, banken, stoelen, tafels en kasten. Denk bij kasten niet alleen aan kledingkasten. Ook boekenkasten en dressoirs tellen als meubilair. Bovendien moeten dingen als wasmachines en drogers ook naar de nieuwe woning worden vervoerd. En dan praat je nog niet eens over volledige keukens wanneer je deze mee wil en kunt nemen. Maar wat is de beste optie wanneer het op over verhuizen aankomt? Ga je dit zelf doen, omdat het de goedkoopste optie lijkt? Of huur je liever een verhuisbedrijf in? Hieronder worden de voor- en nadelen van deze opties uitgebreid uitgelegd. Op deze manier kan jij uiteindelijk de beste keuze voor jezelf maken.

Waarom zou je jouw spullen zelf verhuizen?

Zelf je meubilair verhuizen lijkt op het eerste gezicht erg gemakkelijk. Het lijkt zelfs de meest voordelige optie. Dit is echter helemaal niet waar als je het vergelijkt met het inhuren van een verhuisbedrijf. Wanneer je zelf een aanhanger huurt of hebt, is dat handig. Toch passen lang niet al jouw meubels hierin. Je moet dus meerdere keren heen en weer reizen voor jouw spullen. Daarnaast moet je alles zelf in je nieuwe huis plaatsen. Dit maakt zelf verhuizen niet alleen duurder, maar ook moeilijker dan het inhuren van een verhuisbedrijf. Dus wat maakt een verhuisbedrijf dan eigenlijk zoveel beter?

Huur een professioneel verhuisbedrijf in

Verhuizers zijn er in gespecialiseerd om meubilair te verhuizen. Zij doen dit tegenover een relatief kleine vergoeding en zij zorgen dat het goed gebeurt. Enkele voordelen hiervan zijn dat zij jouw spullen niet zullen beschadigen. Ook zal dit niet gebeuren met het nieuwe huis. Je hoeft daarom absoluut niet bang te zijn voor krassen op de vloer of deuken in de muur. Bovendien hoef je niet zelf met jouw zware meubels te gaan lopen sjouwen en bespaar je autobrandstof.

Neem contact met ons op

Ben je er na deze uitleg van overtuigd een verhuisbedrijf in te huren? En woon je in de provincie Noord-Brabant? Neem dan contact op met Q & Q verhuisservice. Onze gegevens kun je verkrijgen door rechts bovenaan de webpagina op het kopje ‘contact’ te klikken. Wij verhuizen jouw zware spullen professioneel en uiterst voorzichtig. Een nieuw huis én goed over verhuizen… Wat wil je nog meer?